Vacature - Floormanager

 
Werken bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van zo'n 30 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. Wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onderstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

 
Vacature - Floormanager damesafdeling boven

Als Floormanager van onze damesafdeling boven ben jij verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de afdeling. Je gaat leidinggeven aan een gemotiveerd team van verkopers en zorgt ervoor dat jullie samen doelstellingen en successen behalen. Onze klanten hechten veel waarde aan een servicegerichte en persoonlijke benadering en komen op jouw afdeling voor een professioneel mode-advies.

Damesafdeling boven >>
 
Wat bieden wij?

Een uitdagende leidinggevende functie binnen een gezellig team. Je ontvangt een marktconform salaris en hebt zicht op een vast contract. Naast een fijne werksfeer krijg je 2x per jaar een kledingbon, vieren we behaalde doelstellingen én zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen Steegenga Mode.

 
Wat bied jij?

- Je bent op de hoogte van de laatste modetrends en draagt deze zelf ook graag;
- Het begrip hospitality hoeven we jou niet meer uit te leggen. Jij draagt dit begrip uit en weet jouw gastvrijheid ook op jouw collega’s over te brengen;
- Jij zit boordevol ambitie en neemt anderen mee in jouw doelstellingen;
- Jij coacht, motiveert en inspireert jouw team zodat onze klanten altijd een fantastische winkelervaring hebben bij Steegenga Mode;
- Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel coördineer jij alle uit te voeren werkzaamheden op de herenafdeling en zorg je dat alles goed verloopt.

 
Wil jij werken in de mode?

Ben jij die modieuze en commerciële Floormanager waar wij naar op zoek zijn? Mail dan je CV, pasfoto en sollicitatiebrief naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl.