Vacature - Floormanager

 
Werken bij Steegenga Mode in Friesland

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van zo'n 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken.

Onderstaande vacature is inmiddels vervuld, maar wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

 

Floormanager herenafdeling (m/v 32-38u)

Als Floormanager van onze herenafdeling ben jij verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de afdeling. Je gaat leidinggeven aan een gemotiveerd team van verkopers en zorgt ervoor dat jullie samen doelstellingen en successen behalen. Onze klanten hechten veel waarde aan een servicegerichte en persoonlijke benadering en komen op jouw afdeling voor een professioneel mode-advies. 

Bekijk de herenafdeling
 
 
Wie ben jij?

- Je bent op de hoogte van de laatste modetrends en draagt deze zelf ook graag;

- Het begrip hospitality hoeven we jou niet meer uit te leggen. Jij draagt dit begrip uit en weet jouw gastvrijheid ook op jouw collega’s over te brengen;

- Jij zit boordevol ambitie en neemt anderen mee in jouw doelstellingen;

- Jij coacht, motiveert en inspireert jouw team, bestaande uit 5 collega's, zodat onze klanten altijd een fantastische winkelervaring hebben bij Steegenga Mode;

- Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel coördineer jij alle uit te voeren werkzaamheden op de herenafdeling en zorg je ervoor dat alles goed verloopt.

 
Wat bieden wij?

Een leidinggevende functie binnen een gezellig team. Je ontvangt een marktconform salaris en hebt zicht op een vast contract. Naast een fijne werksfeer krijg je 2x per jaar een kledingbon en vieren we behaalde doelstellingen met elkaar.

 
Wil jij werken in de mode?

Steegenga Mode is een dames- en herenmodezaak in Balk waar bijna elke generatie voor mode op de juiste plek is. Op onze drie damesafdelingen, drie herenafdelingen én webshop vind je de nieuwste modetrends terug in een inspirerend aanbod van meer dan 100 modemerken en verschillende stijlen. Wij houden ervan om onze klanten te verrassen: op het gebied van mode, met aantrekkelijke acties, leuke events, maar vooral ook door de persoonlijke, enthousiaste en professionele manier waarop we onze klanten graag helpen.

Past deze functie helemaal bij jou? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl.