Vacature - Gastvrouw

Werken bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van ongeveer 30 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. 

Onderstaande vacature is inmiddels vervuld, maar wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 
Gastvrouw/heer - flexibel inzetbaar

Functieomschrijving
Als echte gastvrouw/heer ontvang jij onze klanten met een vers kopje koffie in Café de Steeg in het hart van de winkel. Jij zorgt ervoor dat de koffiehoek gezellig, uitnodigend en schoon is. Verder bied jij een helpende hand bij de kassa, waar jij helpt met alle voorkomende werkzaamheden.

Functieprofiel
- Vriendelijk, sociaal en behulpzaam zijn eigenschappen die bij jou passen;
- Je hebt een open en actieve houding;
- Het betreft een flexibele functie. We kunnen jou inzetten tijdens drukke periodes in de winkel;
- Je bent flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als in het weekend en bij voorkeur in de middag.

Wat bieden wij?
Een baan met flexibele uren, binnen een gezellig team. Je ontvangt een marktconformsalaris, je krijgt 2x per jaar een kledingbon en we vieren behaalde doelstelling met elkaar.

 
Kom jij werken bij Steegenga Mode?

Ben jij die flexibele, klantvriendelijke collega die wij zoeken? Mail dan je CV, pasfoto en sollicitatiebrief naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures