Vacature HRM Stage in de mode

Stage "Personeel & organisatie" bij Steegenga Mode in Friesland

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. Wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onderstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 
Meewerk of afstudeerstage (m/v)

Steegenga Mode biedt een breed scala aan modeartikelen voor zowel dames als heren. We hebben een winkel van 1200m2 in Balk(Friesland) en een groeiende webshop. Wij zijn trots op onze persoonlijke service en streven ernaar om een positieve winkelervaring te bieden aan al onze klanten. Als dynamisch bedrijf zijn we constant bezig met groei en innovatie, daarom zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde stagiairs om ons team te versterken.

Ben jij een ambitieuze student op zoek naar een uitdagende meewerk- of afstudeerstage in de richting van HRM, personeelszaken of personeel en organisatie? Steegenga Mode biedt een unieke kans om praktijkervaring op te doen binnen een dynamische retailomgeving en mee te werken aan diverse HRM-gerelateerde taken.

 

Jouw functie bij Steegenga Mode

Als stagiair(e) op de HRM/Personeelszaken afdeling bij Steegenga Mode krijg je de kans om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen en waardevolle ervaring op te doen binnen een professionele retailomgeving. Je zult nauw samenwerken met onze HRM manager en betrokken worden bij diverse aspecten van het HRM-proces.

Jouw werkzaamheden:
- Assisteren bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers.
- Ondersteunen bij het opstellen van arbeidscontracten, personeelshandboeken en andere HR-gerelateerde documenten.
- Beheren van personeelsdossiers en zorgen voor een nauwkeurige administratie.
- Ondersteunen bij het plannen en organiseren van trainingen en ontwikkelingsprogramma's.
- Assisteren bij het monitoren van verzuim en het uitvoeren van verzuimbeheer.
- Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van HRM-gerelateerde projecten.
- Beantwoorden van HR-gerelateerde vragen van medewerkers.
 
Wie ben jij?

Herken jij jezelf in dit functieprofiel:

- Je volgt een relevante opleiding op het gebied van HRM, personeelszaken of personeel en organisatie.
- Je hebt een passie voor personeelsmanagement en wilt graag praktijkervaring opdoen.
- Je bent proactief, zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om effectief samen te werken in een team.
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 
Wat bieden wij?

Een uitdagende stageplek waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen. Wij bieden jou professionele begeleiding en een passende stagevergoeding. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

 
Werken bij Steegenga Mode

Steegenga Mode is een dames- en herenmodezaak in Balk waar bijna elke generatie voor mode op de juiste plek is. Op onze drie damesafdelingen, drie herenafdelingen én webshop vind je de nieuwste modetrends terug in een inspirerend aanbod van meer dan 100 modemerken en verschillende stijlen. Wij houden ervan om onze klanten te verrassen: op het gebied van mode, met aantrekkelijke acties, leuke events, maar vooral ook door de persoonlijke, enthousiaste en professionele manier waarop we onze klanten graag helpen.

Past deze stageplaats helemaal bij jou? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
Ingrid@steegengamode.nl 

 

Bekijk alle vacatures