Vacature - Kassamedewerker weekend

Vacature voor kassamedewerker bij Steegenga Mode in Friesland

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team.

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. Wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onderstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 
Kassamedewerker (m/v) - bijbaan(ca. 8 uren) 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kassateam komt versterken in de weekenden en vakanties. Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van onze winkel en aanspreekpunt voor onze klanten. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het afrekenen van aankopen van klanten en het bieden van uitstekende klantenservice. Jij zorgt ervoor dat onze klanten met een glimlach de winkel verlaten. 

 
Jouw functie bij Steegenga Mode

Jouw werkplek zal bij de kassa zijn, in het midden van onze kledingwinkel. Wij leren jou alle voorkomende werkzaamheden bij de kassa, zoals: klantenregistratie, afrekenen en retouren verwerken, de kassa opstarten en afsluiten. Jij staat onze klanten te woord bij vragen en rekent op een correcte wijze met ze af. Daarnaast zet je een lekker kopje koffie voor onze klanten in de koffiehoek.

 
Wie ben jij?

Herken jij jezelf in de volgende punten?

- Jij bent gek op fashion en werkt graag in teamverband;
- Daarnaast ben jij sociaal en word jij er blij van om mensen te helpen, in dit geval jouw collega's én onze klanten;
- Je bent beschikbaar op zaterdag en op zon- en feestdagen. Verder ben je flexibel en bereid om extra te werken in (school)vakanties en indien nodig op koopavonden;
- Aanpakker, initiatiefnemer en communicatief sterk;
- Je bent computervaardig;
- Jij hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en gestructureerd.

 
Functieprofiel kassamedewerker

Als kassamedewerker bij Steegenga Mode ben je verantwoordelijk voor het afrekenen van aankopen van klanten en het bieden van een uitstekende klantenservice. Je hebt een positieve en vriendelijke houding en bent in staat om snel en nauwkeurig te werken. Met een proactieve werkhouding zorg jij voor een nette en georganiseerde kassa-omgeving. Je werkt graag in teamverband en bent bereid om andere taken in de winkel uit te voeren wanneer dat nodig is, zoals helpen met webshopbestellingen of in de koffiehoek.

Werken bij Steegenga Mode

Steegenga Mode is een dames- en herenmodezaak in Balk waar bijna elke generatie voor mode op de juiste plek is. Op onze drie damesafdelingen, drie herenafdelingen én webshop vind je de nieuwste modetrends terug in een inspirerend aanbod van meer dan 100 modemerken en verschillende stijlen. Wij houden ervan om onze klanten te verrassen: op het gebied van mode, met aantrekkelijke acties, leuke events, maar vooral ook door de persoonlijke, enthousiaste en professionele manier waarop we onze klanten graag helpen.

Heb jij zin in een bijbaan bij Steegenga Mode? Stuur dan vóór 12 mei 2024 jouw motivatiebrief en CV naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Angela Greidanus
angela@steegengamode.nl.