Vacature - Kassamedewerker

Werken bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van ongeveer 30 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. Wil jij werken bij Steegenga Mode? Lees dan snel of onderstaande vacature iets voor jou is of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 

Weekendmedewerker m/v 

Functieomschrijving
Wil jij een bijbaan in de mode? Kom solliciteren bij Steegenga Mode! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons komt versterken in het weekend en in schoolvakanties. 

Functieomschrijving

Jouw werkplek zal bij de kassa zijn, in het midden van onze kledingwinkel. Wij leren jou alle voorkomende werkzaamheden bij de kassa, zoals: klantenregistratie, afrekenen en retouren verwerken, de kassa opstarten en afsluiten. Jij staat onze klanten te woord bij vragen en rekent op een correcte wijze met ze af. Daarnaast zet je een lekkere kopje koffie voor onze klanten in de koffiehoek.

Functieprofiel
- Je bent wekelijks beschikbaar op vrijdagavond en zaterdag;
- Daarnaast ook extra inzetbaar op zon- en feestdagen en in de schoolvakanties;
- Het lijkt je leuk om klanten te helpen bij de kassa en in onze koffiehoek;
- Je hebt een open en actieve houding;
- Je bent sociaal en leergierig.

Kom jij werken bij Steegenga Mode?

Ben jij die gastvrije, proactieve collega die wij zoeken? Mail dan je CV, pasfoto en sollicitatiebrief naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
laura@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures