Vacature - Kassamedwerker

Vacature voor kassamedewerker bij Steegenga Mode in Friesland

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken.

Onderstaande vacature is inmiddels vervuld, maar wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 
Kassamedewerker (m/v) - parttime

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kassateam komt versterken. Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van onze winkel en aanspreekpunt voor onze klanten. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het afrekenen van aankopen van klanten en het bieden van uitstekende klantenservice. Jij zorgt ervoor dat onze klanten met een glimlach de winkel verlaten. 

 
Jouw functie bij Steegenga Mode

Jouw werkplek zal bij de kassa zijn, in het midden van onze kledingwinkel. Wij leren jou alle voorkomende werkzaamheden bij de kassa, zoals: klantenregistratie, afrekenen en retouren verwerken, de kassa opstarten en afsluiten. Jij staat onze klanten te woord bij vragen en rekent op een correcte wijze met ze af. Daarnaast zet je een lekker kopje koffie voor onze klanten in de koffiehoek.

 
Wie ben jij?

Herken jij jezelf in de volgende punten?

- Jij bent gek op fashion en werkt graag in teamverband;
- Daarnaast ben jij sociaal en word jij er blij van om mensen te helpen, in dit geval jouw collega's én onze klanten;
- Jij hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en gestructureerd;
- Aanpakker, initiatiefnemer en communicatief sterk;
- Ook ben jij computervaardig. Ervaring met een kassa of afrekensystemen is een pré, maar geen vereiste;
- Je bent beschikbaar op twee tot drie dagen door de week en kunt regelmatig in het weekend werken. Verder ben je flexibel en bereid om te werken in (school)vakanties en op zon- en feestdagen.

 
Functieprofiel kassamedewerker

Als kassamedewerker bij Steegenga Mode ben je verantwoordelijk voor het afrekenen van aankopen van klanten en het bieden van uitstekende klantenservice. Je hebt een positieve en vriendelijke houding en bent in staat om snel en nauwkeurig te werken. Je begrijpt het belang van het opbouwen van relaties met klanten en het bieden van een persoonlijke service. Daarnaast ben je goed in multitasking en kun je verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren. Je werkt graag in teamverband en bent bereid om andere taken in de winkel uit te voeren wanneer dat nodig is. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om klanten te adviseren. Met een proactieve werkhouding zorg jij voor een nette en georganiseerde kassa-omgeving. 

Werken bij Steegenga Mode

Steegenga Mode is een dames- en herenmodezaak in Balk waar bijna elke generatie voor mode op de juiste plek is. Op onze drie damesafdelingen, drie herenafdelingen én webshop vind je de nieuwste modetrends terug in een inspirerend aanbod van meer dan 100 modemerken en verschillende stijlen. Wij houden ervan om onze klanten te verrassen: op het gebied van mode, met aantrekkelijke acties, leuke events, maar vooral ook door de persoonlijke, enthousiaste en professionele manier waarop we onze klanten graag helpen.

Past deze functie helemaal bij jou? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl.