Vacature Marketingstage in de mode

Stage content creatie & social media bij Steegenga Mode in Friesland

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van ongeveer 30 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. Wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onderstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 

Meewerkstage (m/v) ca. 32 uren

- Deze vacature is per 1 september 2023 weer beschikbaar - 

Werken met prachtige modemerken zoals Fabienne Chapot en Harper & Yve, als eerste de nieuwe modecollecties ontdekken en inspirerend beeldmateriaal en tekst creëren. Dat omschrijft jouw stage bij Steegenga Mode. Je komt te werken binnen ons eigen marketing team bij Steegenga Mode. Jouw focus zal liggen op content creatie en social media.

 
Jouw functie bij Steegenga Mode

Omdat jij via onze social media kanalen in contact staat met onze volgers, weet jij precies wanneer en welke content wij moeten verspreiden om onze doelen te behalen. Jij zorgt ervoor dat onze volgers worden geïnspireerd met fashion en worden gemotiveerd om te komen winkelen bij Steegenga Mode.

Jouw werkzaamheden:
- Social media kanalen beheren. Samen met het marketingteam bedenk je een marketingstrategie voor onze social media kanalen om de zichtbaarheid en bereik van Steegenga Mode te vergroten.
- Jij bent verantwoordelijk voor de contentkalender, plant alle posts in en beantwoordt de DM’s.
- Content creëren voor social media zoals outfitfoto’s, reels en stories maken.
- Content maken voor de webshop zoals blogs schrijven, winkelpagina’s up-to-date houden en productpagina’s verrijken met beeldmateriaal en tekst.
 
Wie ben jij?

Jij hebt passie voor mode en durft vernieuwend te zijn. Als echte fashionist(a) ben jij op de hoogte van de laatste trends. Ook ga jij graag op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op content en marketinggebied.

Herken jij jezelf in dit functieprofiel:
- MBO of HBO student van bijvoorbeeld de opleiding content creatie of communicatie
- Creatief
- Affiniteit met mode
- Aanpakker en initiatiefnemer
- Communicatief sterk

 
Werken bij Steegenga Mode

Steegenga Mode is een dames- en herenmodezaak in Balk waar bijna elke generatie voor mode op de juiste plek is. Op onze drie damesafdelingen, drie herenafdelingen én webshop vind je de nieuwste modetrends terug in een inspirerend aanbod van meer dan 100 modemerken en verschillende stijlen. Wij houden ervan om onze klanten te verrassen: op het gebied van mode, met aantrekkelijke acties, leuke events, maar vooral ook door de persoonlijke, enthousiaste en professionele manier waarop we onze klanten graag helpen.

Past deze stageplaats helemaal bij jou? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Angela Greidanus
angela@steegengamode.nl

 

Bekijk alle vacatures