Vacature - Stage marketing communicatie

Stage lopen bij Steegenga Mode in Friesland

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. Wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onderstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 

Marketingstage in de mode

Zoek jij een stagebedrijf in een dynamische mode omgeving? Ben je modebewust, communicatief vaardig, proactief en wil je volop leren hoe je de door jouw geleerde theorie in de praktijk kunt brengen? Dan is dit jouw stageplek. Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, leergierige student die ons komt versterken op onze marketingafdeling.

 
Werken bij Steegenga Mode

Steegenga Mode is een dames- en herenmodezaak in Balk waar bijna elke generatie voor mode op de juiste plek is. Op onze drie damesafdelingen, drie herenafdelingen én webshop vind je de nieuwste modetrends terug in een inspirerend aanbod van meer dan 100 modemerken en verschillende stijlen. Wij houden ervan om onze klanten te verrassen: op het gebied van mode, met aantrekkelijke acties, leuke events, maar vooral ook door de persoonlijke, enthousiaste en professionele manier waarop we onze klanten graag helpen.

Vanaf september zijn wij op zoek naar versterking voor ons marketingteam. Dit team bestaat uit vier collega's: de marketing manager, webshopmedewerker, social media specialist en een collega die alle fotografie en grafische vormgeving op zich neemt.  

Meer informatie over Steegenga Mode
 
Stage marketing communicatie

Doordat wij vrijwel al onze marketing, communicatie en webshopbeheer intern uitvoeren, zullen er veel verschillende werkzaamheden aan bod komen tijdens jouw stageperiode bij ons. Onder andere:

- Organiseren van- en meehelpen tijdens fotoshoots;
- Content creatie voor social media;
- Events organiseren;
- Marketingcampagnes opzetten en communiceren;
- Emailmarketing;
- Websitecontent schrijven;
- Webshopwerkzaamheden;
- Klantenservice.

 
Functieprofiel stagiair

Herken jij jezelf in dit functieprofiel:

- MBO of HBO student van bijvoorbeeld de opleiding content creatie of communicatie;
- Je zoekt een meewerkstage op een marketingafdeling;
- Jij hebt passie voor mode en durft vernieuwend te zijn;
- Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als non-verbaal;
- Je komt zowel in een team als zelfstandig goed “uit de verf”;
- Je bent een aanpakker en initiefnemer.

 
Stageplaats bij Steegenga Mode

Deze vacature is geschikt voor studenten die een MBO of HBO opleiding volgen die marketing of communicatie gerelateerd zijn. De stagiair zal betrokken worden bij alle voorkomende werkzaamheden van het marketingteam. Daarnaast zal de stagiair de mogelijkheid krijgen te werken aan zijn/haar specifieke opdrachten en hiervoor de nodige ondersteuning ontvangen. Je wordt volledig opgenomen in de bedrijfsstructuur en cultuur. Je kunt een leuke, leerzame plek verwachten met gezellige collega’s. Er is volop mogelijkheid voor groei en ontwikkeling, je krijgt een stage vergoeding en natuurlijk personeelskorting bij Steegenga Mode.

 
Wil jij een stage in de modebranche?

Ben jij op zoek naar een MBO of HBO stage in de mode of bij een kledingwinkel in Friesland? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Angela Greidanus
angela@steegengamode.nl

Bekijk alle vacatures