Vacature - Stage

Stage lopen bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. Wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onderstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 

Stage in de mode
Zoek jij een stagebedrijf in een dynamische mode omgeving? Ben je modebewust, communicatief vaardig, creatief en wil je volop leren hoe je de door jouw geleerde theorie in de praktijk kunt brengen? Dan is dit jouw stageplek. Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, leergierige student die ons komt versterken op onze damesafdeling. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat onze klanten zich welkom voelen en dat ze van jou een inspirerend mode-advies krijgen. Naast de verkooptaken ben je medeverantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel. Denk aan het bijvullen en inhangen van nieuwe collectie, maar ook aan het stijlen van de etalagepoppen.

Inhoud van de functie
Deze vacature is bijvoorbeeld geschikt voor studenten die een MBO of HBO opleiding volgen die retail en detailhandel gerelateerd zijn. De stagiair zal betrokken worden bij alle voorkomende werkzaamheden van de winkelvloer. Daarnaast zal de stagiair de mogelijkheid krijgen te werken aan zijn/haar specifieke opdrachten en hiervoor de nodige ondersteuning ontvangen. 
Je wordt volledig opgenomen in de bedrijfsstructuur en cultuur. Je kunt een leuke, leerzame plek verwachten met gezellige collega’s. Er is volop mogelijkheid voor groei en ontwikkeling, je krijgt een stage vergoeding en natuurlijk personeelskorting bij Steegenga Mode. Dagen en uren kunnen besproken worden, maar het zou zeker een pluspunt zijn als je ook in het weekend beschikbaar bent.
 
Functieprofiel

– Je volgt een retail of detailhandel gerelateerde opleiding;
– Je bent representatief;
– Je hebt een grote affiniteit met mode;
– Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als non-verbaal;
– Je komt zowel in een team als zelfstandig goed “uit de verf”;
– Je bent proactief en hebt een echte werkmentaliteit.

 
 
Wil jij een stage in de modebranche?

Ben jij op zoek naar een MBO of HBO stage in de mode of bij een kledingwinkel in Friesland? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en CV naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl.Bekijk alle vacatures