Vacature - Steegenga Mode

Werken bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken.

Onderstaande vacature is inmiddels vervuld, maar wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

 
Vacature - Schoonmaak ca. 8 uren m/v

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die de schoonmaak voor zijn of haar rekening neemt. Het betreft de schoonmaak van zowel de winkel als van de kantine en kantoren. Jouw belangrijkste taak is ervoor zorgen dat onze klanten op hun gemak kunnen winkelen in een schone, nette winkel. Daarnaast help jij bij het onderhouden van een schone werkomgeving voor ons team.

Functieomschrijving
- Verantwoordelijk voor het dagelijks schoonmaken van de winkelvloer, paskamers, toiletten en andere ruimtes.
- Zorgen voor een goede voorraad van schoonmaakmiddelen en -materialen.
- Helpen bij het onderhouden van een veilige en schone werkomgeving.

 
Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke functie binnen een gezellig team. Het betreft een functie van ongeveer 8 uren per week. De werktijden en -dagen zijn in overleg. Je ontvangt een marktconform salaris. Naast een fijne werksfeer krijg je 2x per jaar een kledingbon en vieren we behaalde doelstellingen met elkaar.

 
Wie zoeken wij?
  • Ervaring als schoonmaker/schoonmaakster is een pre, maar niet vereist.
  • Gemotiveerd en betrouwbaar.
  • Flexibel inzetbaar, we werken middels het min/mid/max principe.
  • Oog voor detail en georganiseerd.
  • Je bent zelfsturend, verantwoordelijk en kunt zelfstandig prioriteiten stellen.
 
Kom jij werken bij Steegenga Mode?

Ben jij de schoonmaker/schoonmaakster die ons team komt versterken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op en wie weet zien we jou binnenkort bij Steegenga Mode. 

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl.