Vacature - Verkoopmedewerker Herenafdeling

Werken bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van ongeveer 30 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. Wil jij werken bij Steegenga Mode? Lees dan snel of onderstaande vacature iets voor jou is of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 
Verkoopmedewerker Herenafdeling (24-32 uur)

Je komt te werken binnen een fijn team op onze herenafdeling. De afdeling is ruim en gezellig opgezet met inspirerende presentaties. Op de herenafdeling vind je merken zoals PME Legend, Vanguard, N.Z.A., G-star en nog veel meer.
Jij zorgt er hier voor dat onze klanten zich welkom voelen en dat ze van jou een inspirerend mode-advies krijgen. Naast de verkooptaken ben je medeverantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel. Denk aan het bijvullen en inhangen van nieuwe collectie, maar ook aan het stijlen van de etalagepoppen.

Wat bieden wij?
Een baan voor 24-32 uur per week binnen een gezellig team. Je ontvangt een marktconform salaris en er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen Steegenga Mode. Naast een fijne werksfeer krijg je 2x per jaar een kledingbon en vieren we behaalde doelstellingen met elkaar.

 
Functieprofiel

- Vriendelijk, sociaal en behulpzaam zijn eigenschappen die bij jou passen;
- Je hebt een open en actieve houding;
- Uiteraard heb je affiniteit met mode en ben je representatief;
- Ervaring in de retail is niet vereist. 

 
Kom jij werken bij Steegenga Mode?

Ben jij die flexibele, klantvriendelijke collega die wij zoeken? Mail dan je CV, pasfoto en sollicitatiebrief naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl.
(Door de vakantieperiode wordt er na 21 augustus gekeken naar de aanmeldingen voor deze vacature)

Bekijk alle vacatures