Vacature - Verkoopmedewerker parttime

Werken bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken.

Onderstaande vacature is inmiddels vervuld, maar wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 
Verkoopmedewerker damesafdeling parttime (m/v)

Ben jij gepassioneerd door mode en heb je een oog voor stijl? Steegenga Mode is op zoek naar een enthousiaste parttime verkoopmedewerkster om ons team te versterken op de damesafdelingen In Stijl en Studio. Op deze afdelingen sta jij klaar voor onze klanten om ze te voorzien van persoonlijke mode advies. Naast het samenstellen van setjes voor klanten, mag jij ook de paspoppen op de afdeling aankleden in inspirerende outfits. Wanneer de nieuwe modecollecties binnenkomen zorg jij er samen met jouw collega's voor dat deze op een aantrekkelijke manier worden ingehangen en gepresenteerd. Op de damesafdelingen In Stijl en Studio werk jij met prachtige damesmerken zoals Opus, Studio Anneloes, POM, Monari, Vera Mont, Frank Walder en meer!

 
 
Functieomschrijving verkoopmedewerkster

Als verkoopmedewerker bij Steegenga Mode bied jij deskundig en persoonlijk modeadvies aan klanten, waarbij je hun stijlvoorkeuren en behoeften begrijpt en vertaalt naar passende kledingkeuzes. Jij draagt actief bij aan een uitstekende winkelervaring door klantgerichtheid en productkennis. Daarnaast draag je zorg voor voor een opgeruimde en georganiseerde winkelomgeving. Op de afdelingen In Stijl en Studio werk jij samen met jouw collega's om de visual merchandising op de afdelingen In Stijl en Studio te verzorgen, waarbij je de collecties op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier presenteert. Uiteraard blijft jij op de hoogte van de laatste modetrends en past deze kennis toe in je interacties met klanten en de samenstelling van kledingpresentaties.

 
Functieprofiel
  • Affiniteit met mode en een goed gevoel voor stijl.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een gastvrije instelling.
  • Teamspeler die ook zelfstandig kan werken.
  • Enige ervaring in retail of hospitality is een pluspunt, maar niet een vereiste.
  • Bereidheid om flexibele uren te werken, inclusief weekenden en koopavonden.
  • Het betreft een parttime functie. De dagen en uren zijn nog in overleg.
 
Wat biedt Steegenga Mode?

Je ontvangt een marktconform salaris en hebt zicht op een vast contract. Naast een fijne werksfeer krijg je tweemaal per jaar een kledingbon en vieren we behaalde doelstellingen met elkaar. Uiteraard krijg je ook een leuke personeelskorting.

Bekijk het team
 
Kom jij werken bij Steegenga Mode?

Ben jij die klantvriendelijke, proactieve collega waar wij naar op zoek zijn? Mail dan jouw CV, pasfoto en sollicitatiebrief naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures