Vacature - Webshop & klantenservice

Werken bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken. Wil jij werken bij Steegenga Mode? Lees dan snel of onderstaande vacature iets voor jou is of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 

Webshop- en klantenservicemedewerker m/v

Functieomschrijving
Als webshopmedewerker ben jij verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van alle klantbestellingen die via onze webshop binnenkomen. Jij behandelt alle webshoporders, zoekt de artikelen bij elkaar, pakt de kleding netjes in en schrijft er een persoonlijk kaartje bij. Ook de retourzendingen verwerk je, zodat de klant het geld terugkrijgt en de artikelen weer de winkel in kunnen. Daarnaast kunnen klanten bij jou terecht voor alle winkel- én webshopgerelateerde vragen. Je neemt de telefoon aan en beantwoord alle klantenservice mailtjes.

Wat bieden wij?
Het betreft een tijdelijke invulling en de functie is per direct beschikbaar. Je ontvangt een marktconform salaris, aan het begin van het modeseizoen krijg je een kledingbon en we vieren behaalde doelstellingen met elkaar.

Functieprofiel
- Klantvriendelijkheid en service verlenen vind jij belangrijk;
- Je bent accuraat, zorgvuldig en gestructureerd;
- Je hebt een open en actieve houding. Je kent jezelf als zelfsturend en proactief;
- Je bent ca. 20 uur per week inzetbaar, bij voorkeur in de ochtend.

 
 
 
Kom jij werken bij Steegenga Mode?

Ben jij die klantvriendelijke, proactieve collega die wij zoeken? Mail dan jouw CV, pasfoto en sollicitatiebrief naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures