Vacature - Webshop & klantenservice

Werken bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken.

Onderstaande vacature is inmiddels vervuld, maar wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

Bekijk alle vacatures
 
Webshop- en klantenservicemedewerker m/v

Functieomschrijving
Als webshopmedewerker ben jij verantwoordelijk voor een zorgvuldige afhandeling van alle klantbestellingen die via onze webshop binnenkomen. Jij behandelt alle webshoporders, zoekt de artikelen bij elkaar, pakt de kleding netjes in en schrijft er een persoonlijk kaartje bij. Ook de retourzendingen verwerk je, zodat de creditering correct verloopt en de artikelen weer de winkel in kunnen. Daarnaast kunnen klanten bij jou terecht voor alle winkel- én webshopgerelateerde vragen. Je neemt de telefoon aan en beantwoordt alle klantenservice mailtjes.
Je bent onderdeel van het marketingteam en samen zorgen jullie ervoor dat alle artikelen online komen en op een juiste manier worden getoond.

 
Wat bieden wij jou?

Een functie in ons marketingteam waarbij jij verantwoordelijk bent voor de weborders en klantenservice. Dit is een functie van ca. 28 uren die we graag zouden willen verdelen over maandag t/m vrijdag. Je zult vaste werktijden en werkdagen hebben, maar indien je liever flexibele werktijden hebt dan kunnen we dit bespreken.


Je ontvangt een marktconform salaris, aan het begin van het modeseizoen krijg je een kledingbon en we vieren behaalde doelstellingen met elkaar.

 
Functieprofiel

- Klantvriendelijkheid en service verlenen vind jij belangrijk;
- Je bent accuraat, zorgvuldig en gestructureerd;
- Je hebt een open en actieve houding. Je kent jezelf als zelfsturend en proactief;
- Je bent computervaardig;
- Je bent ca. 28 uur per week inzetbaar;
- Ervaring is geen vereiste, wij leren je graag alle bijbehorende taken.

Onze voorkeur gaat uit naar een persoon die ca. 28 uren per week beschikbaar is en van maandag t/m vrijdag kan werken, maar dit is nog bespreekbaar. Dus reageer ook gerust als je liever meer of minder wilt werken.

 
Kom jij werken bij Steegenga Mode?

Ben jij die klantvriendelijke, proactieve collega die wij zoeken? Mail dan vóór 8 april jouw CV, pasfoto en sollicitatiebrief naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Angela Greidanus
Angela@steegengamode.nl

Bekijk alle vacatures