Naar boven

A Fish Named Fred

(6) (6 artikelen)
 
 
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €44 - €50
Prijs
44 50
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen

 A Fish Named Fred bij Steegenga Mode

Het merk A Fish Named Fred wordt verwacht voor het nieuwe lente/zomerseizoen op de herenafdeling bij Steegenga Mode. A Fish Named Fred is een kleurrijk merk voor heren dat in de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. De kleding van dit hippe merk is erg uniek en herkenbaar voor de liefhebber. Dit komt door de combinaties in kleuren, prints, uitstraling en het gebruik van hoge kwaliteit stoffen. A Fish Named Fred is een stoer, kleurrijk en opvallend merk.

 
Het verhaal achter A Fish Named Fred

Fris en kleurrijk met een speelse twist. A Fish Named Fred is een merk voor de jeugdige man die uniek wil zijn. Het motto van het merk luidt ‘’Iedereen kan Fred zijn’’. Elke man kan zijn onafhankelijkheid en speelsheid tonen door het dragen van A Fish Named Fred.

 
Verrassende overhemden

De kleurrijke collectie van A Fish Named Fred bestaat uit onder andere overhemden, T-shirts, jassen en accessoires, die door het gebruik van unieke materialen, fijne details en contrasterende stiksels en voeringen zich onderscheiden van een ander merk. De collecties zijn fris, jeugdig en verrassend.