Naar boven

Airforce Friesland

Airforce Friesland


Dames- en Herenmode van Airforce in Friesland

Op zoek naar zo’n top jas van Airforce? Of natuurlijke de andere items van dit mooie merk. Kom dan naar Steegenga Mode in Balk voor de gehele collectie. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Airforce item. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de mooiste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige items van de sportieve collectie van Airforce, altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan dames- en herenmode.

 
Trendy, warm en topkwaliteit

Voor een nieuwe jas slaag je zeker bij Steegenga Mode, een jassenmerk waar veel dames en heren kunnen slagen is Airforce. Airforce is een bekend jassenmerk van uitstekende kwaliteit. De jassencollectie van airforce is geschikt voor sportieve dames en heren die een jas zoeken met een hoog draagcomfort die hen heerlijk warm houdt. Naast deze mooie jassen heeft Airforce ook nog andere items, denk dan bijvoorbeeld aan de prachtige polo’s voor de mannen, die in mooie felle kleuren verkrijgbaar zijn in onze winkel.

 
Airforce vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Airforce hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Airforce vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Bekijk hier onze openingstijden.