Naar boven

Airforce

(5) (5 artikelen)
 
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €249 - €320
Prijs
249 320
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
 
 
 
Over Airforce

Wie je ook bent, hoe je er ook uit ziet of hoe je jezelf uitdrukt: vanaf het moment dat we ter wereld komen, verlangen we allemaal naar hetzelfde. Warmte.
We worden groot, raken steeds nieuwsgieriger en zoeken het avontuur in de verste uithoeken van de wereld. We beklimmen de hoogste bergtoppen en ontdekken de mooiste landschappen. We voelen ons krachtig als we op ons kwetsbaarst zijn, blootgesteld aan de elementen. En pas als we ons echt vrij voelen, zijn we gelukkig.

Dat familiegevoel zit in het DNA van Airforce. Want hoewel de warmte van familie nooit helemaal na te bootsen is, kunnen we wel wat extra warmte creëren door winterjassen van de hoogste kwaliteit te maken. Ontstaan vanuit de liefde voor onze familie. Omdat we als geen ander weten hoe belangrijk familie is. En dat extra beetje warmte, dat verdienen we allemaal.

Voor een nieuwe jas slaag je zeker bij Steegenga Mode, een jassenmerk waar veel dames en heren kunnen slagen is Airforce. Airforce is een bekend jassenmerk van uitstekende kwaliteit. De jassencollectie van Airforce is geschikt voor sportieve dames en heren die een jas zoeken met een hoog draagcomfort die hen heerlijk warm houdt. Naast deze mooie jassen heeft Airforce ook nog andere items, denk dan bijvoorbeeld aan de prachtige polo’s voor de mannen, die in mooie felle kleuren verkrijgbaar zijn in onze winkel.

 
 
Airforce vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Airforce hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Airforce vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!