Naar boven

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw Scotch & Soda heeft nog een merklijn opgezet: Amsterdams Blauw. Deze merklijn is voor zowel dames als heren en binnen de collecties vind je alle herkenbare elemeneten van Scotch & Soda terug maar met een andere twist. Het merk is stoer, toegankelijk, kleurrijk en stijlvol. Met een gave sweater en mooie jeans van Amsterdams Blauw zit je altijd goed! Bij Steegenga Mode vind je altijd de nieuwste collectie Amsterdams Blauw in de winkel en online!

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw is een kledingmerk voor dames- en heren. Het is een aparte merklijn van het Scotch & Soda. Het merk heeft enkele kenmerken en de kwaliteit die we van Scotch & Soda gewend zijn maar heeft een meer commerciele look en is daarom erg toegankelijk voor een grote doelgroep.


Denim look

Het merk staat vooral bekend om de comfortabele collecties met een stoere denim uitstraling. De prijs van de kleding ligt iets lager dan de collecties van Scotch & Soda en Maison Scotch.


Collecties van Amsterdam’s Blauw

Elk modeseizoen weet Amsterdams Blauw weer verrassende collecties te produceren. Het is altijd een afwisselende mix van trendy mode-items in combinatie met comfortabele sweaters en goede jeans.


Koop Amsterdams Blauw bij Steegenga Mode!

De mooie collectie van Amsterdams Blauw is elk seizoen terug te vinden in de collectie van Steegenga Mode. Uw favoriete items zijn zowel in de webshop als in onze winkel in Balk verkrijgbaar. Kunt u ook niet langer wachten? Ontdek hier zelf het assortiment en shop alvast online de mooiste items van Amsterdams Blauw!