Naar boven

Beaumont Jassen

Beaumont

Beaumont Jassen


Beaumont is een zeer bekend merk en staat voornamelijk bekend om het gebruik van hoge kwaliteit stoffen en een perfecte gedetailleerde afwerking. Het merk heeft oog voor detail. Het merk Beaumont is inmiddels niet meer weg te denken binnen de mode-en jassenwereld.

Elk seizoen mooi jassen.

Ieder seizoen weet het merk weer met een fijne collectie jassen te komen. Voor elke vrouw is er een jas. Van stijlvol tot functioneel. Het merk Beaumont weet dit keer op keer feilloos te combineren.

Vrouwelijk en functioneel

De trenchcoats zijn supervrouwelijk en met veel details in elkaar gezet. Trek je een jas van Beaumont aan? Dan zal je direct zien dat de pasvormen van de modellen perfect zijn. Daarnaast maakt het merk ook ieder seizoen een uitgebreide collectie aan gestepte jasjes.

Beaumont jassen bij Steegenga Mode

De uitgebreide jassencollectie van Beaumont vind je bij Steegenga Mode! Zowel in de winkel als online vind je een groot aanbod aan jassen! Online shoppen en in de winkel passen? Dat kan! Laat dan je bestelling bij ons in de winkel bezorgen. Zo profiteer je van gratis verzenden én professioneel advies van onze medewerkers.