Naar boven
  • 1200 m2 dames- & herenmode
  • 100+ modemerken
  • Gratis parkeren
  • Gezellige koffiehoek
  • Vermaakservice

Benvenuto Herenkleding Friesland

 
Benvenuto Friesland

Op zoek naar de modieuze pakken van Benvenuto? In onze ruime winkel in Balk vind je een ruime collectie pakken voor heren. Op onze herenafdeling hebben wij de collectie van Benvenuto voor jou klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan herenmode.

Sneakersuits van Benvenuto

Het mannenmodemerk Benvenuto staat gelijk aan topkwaliteit kleding. Het Italiaanse merk bestaat als sinds 1934 en bevindt zich in het hoogsegment. Bij Benvenuto zijn ze gespecialiseerd in het produceren van mooie pakken voor mannen. Innovatie is hierbij belangrijk. Zo kwam het merk in 2017 met de SneakerSuit, een prachtig pak van jogstof. Met een SneakerSuit van Benvenuto kom je zakelijk voor de dag maar ervaar je het draagcomfor van joggingstof.

Benvenuto vind je bij Steegenga Mode

Pakken van Benvenuto vind je op onze herenafdeling. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Benvenuto je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!