Naar boven

Bianco damesbroeken

Bianco Jeans Materialen van goede kwaliteit in combinatie met een comfortabele pasvorm en een modieus design. Meer redenen heb je niet nodig om de jeans van Bianco in je hart te sluiten!

Maak kennis met de broeken en jeans van Bianco 

Bianco Jeans is een mode merk met Israelische roots en bestaat sinds 2001. Bij het ontwerpen van de broeken wordt goed rekening gehouden met de pasvorm, het draagcomfort van de broeken is daardoor uitzonderlijk hoog. De broeken kenmerken zich verder door de bijzondere wassingen en de aandacht die aan details wordt besteed. Extra stiksels op de zakken, sierrandjes langs naden of het gebruik van studs zorgen voor een rijke uitstraling. De jeans en broeken van Bianco zijn uitstekend te combineren met een mooie top van bijvoorbeeld Sandwich of Expresso.

Bianco jeans koop je bij Steegenga Mode


De broeken van Bianco zijn een geweldige aanvulling op je garderobe! Kom langs bij Steegenga en ervaar zelf het draagcomfort en de prachtige collecties. Wij hebben altijd een ruime collectie zodat iedereen een perfecte match kan vinden. Online shoppen kan natuurlijk ook. Wanneer je de broek op werkdagen voor 21:00 uur besteld, ontvang je deze de volgende dag in huis!