Naar boven

Catwalk Junkie Damesmode

Catwalk Junkie Catwalk Junkie is een jong en fris merk van Nederlandse bodem. Elk seizoen weet dit mode merk zichzelf te onderscheiden van de rest, lekker eigenzinnig, dat is Catwalk Junkie!

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie is inmiddels een begrip. Het mode merk is opgericht door een vriendengroep die zich destijds niet in het modebeeld kon vinden en op zoek was naar vernieuwing. Vernieuwend zijn ze zeker. De kleding van Catwalk Junkie onderscheid zich door de eigenzinnige ontwerpen met een rebelse knipoog. Inspiratie haalt dit modewerk van de catwalk, door hier een eigen draai aan te geven weten ze elke collectie weer origineel voor de dag te komen. Past deze stijl helemaal bij jou? Kijk dan ook eens bij Circle of Trust en Tommy Jeans.

 

Catwalk Junkie bij Steegenga Mode

De uitgebreide collectie van Catwalk junkie vindt u bij Steegenga mode zowel bij ons in de winkel als in onze webshop. Onze medewerkers laten jou graag de nieuwste collectie zien. Heb je online een gaaf item van Catwalk Junkie gespot? Bestel dan op werkdagen voor 21:00, dan heb je het de volgende dag in huis! Daarnaast is verzenden en retourneren bij ons altijd gratis.