Naar boven

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie Catwalk Junkie is een jong en fris merk. Het merk komt dan ook elk seizoen met een originele en zeer vernieuwende collectie. Kleurrijke, humoristische en hippe prints en kleuren zorgen dat het merk geliefd is onder jongeren. Elk seizoen lijkt Catwalk Junkie zich te overtreffen. Bij ons in de winkel vind je altijd de nieuwste collectie van Catwalk Junkie. Of bekijk hier alvast de nieuwste items van dit leuke merk!

Catwalk Junkie


Het merk Catwalk Junkie is opgericht door een vriendengroep. Ze vonden de mode van toen saai en besloten zelf een label op te richten. Op deze manier wilde de vrienden zich laten horen en een statement maken tegen de in hun ogen saaie mode. Het merk brengt positiviteit en creativiteit samen tot een origineel merk. Het merk is vooral bekend geworden door de originele en humoristische teksten op shirts, truien en tunieken.

Collecties met een eigen twist

Het merk heeft de afgelopen vijf jaar een grote groei doorgemaakt. Catwalk Junkie komt dan ook elk seizoen met een originele en zeer vernieuwende collectie. Kleurrijke, humoristische en hippe prints en kleuren zorgen dat het merk geliefd is onder jongeren. Elk seizoen lijkt Catwalk Junkie zich te overtreffen. Kleurrijke, humoristische en hippe prints en kleuren zorgen dat het merk geliefd is onder jongeren.

Stoer & Positief

Catwalk Junkie staat maakt een mix van creativiteit en attitude. De stijl van het merk is stoer & positief en altijd geïnspireerd door wat er op de catwalk staat. De shirts van Catwalk junkie zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een stoere jeans van Maryleys.

Catwalk Junkie bij Steegenga Mode

De uitgebreide collectie van Catwalk junkie vindt u bij Steegenga mode zowel bij ons in de winkel als in onze webshop. Onze medewerkers laten jou graag de nieuwste collectie zien. Heb je online een gaaf item van Catwalk Junkie gespot? Bestel dan op werkdagen voor 19:00, dan heb je het de volgende dag in huis!