Naar boven

Catwalk Junkie Damesmode

Catwalk Junkie Catwalk Junkie is een jong en fris merk van Nederlandse bodem. Elk seizoen weet dit mode merk zichzelf te onderscheiden van de rest, lekker eigenzinnig, dat is Catwalk Junkie!

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie

Het hippe kledingmerk Catwalk Junkie is ontworpen met altijd een positieve sfeer. Het kledingmerk is gevestigd in Amsterdam. Bij Catwalk Junkie zijn ze altijd bezig op creatieve en gepassioneerde ontwerpen te maken voor hun kledingcollecties.

Een eigenzinnig modemerk

Het modemerk is oorspronkelijk begonnen met een voorliefde voor bedrukte T-shirts. In 2006 werd dit eerst een label voor mannenmode: Kultivate. Hierna volgde al snel Catwalk Junkie voor vrouwen. In de collecties zijn altijd de laatste trends en streetstyles goed vertegenwoordigd.

Catwalk Junkie koop je bij Steegenga Mode

De collecties van Catwalk Junkie koop je bij Steegenga Mode in Balk. Zowel in onze winkel als in onze webshop vind je altijd de nieuwste collecties van dit hippe modemerk. Ook op onze herenafdeling vind je de collecties van Kultivate terug. Shop de mode items van Catwalk Junkie online of kom gezellig langs in onze winkel in Balk.