Naar boven

Circle of trust, trendy dames fashion

Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Circle of Trust

Het Nederlandse modemerk Circle of Trust is opgericht in 2005. Het kledinglabel wil unieke, draagbare en betaalbare kelding maken voor iedereen. Ze besteden veel aandacht aan hun jeans & denim en zorgen altijd voor unieke wassingen in hun collecties. Het trendy kledingmerk heeft een hippe stijl en een leuke prijs!

Duurzame mode

Naast het feit dat het kledingmerk erg hip en trendy is, dragen ze ook bij aan de duurzaamheid bij de productie van hun kleding. Ze hebben als visie om goed en bewust om te gaan met onze planeet en dragen dit uit als belofte aan de consument. 

Circle of Trust bij Steegenga Mode

De ontwerpers bij Circle of Trust zijn echte jeans liefhebbers. Voor veel consumenten is het toch vaak lastig om de perfecte pasvorm voor je jeans te vinden. Hier besteed Circle of Trust aandacht aan tijdens het ontwerpen. Zo zijn de broeken van Circle of Trust altijd gemaakt van de beste stoffen en streven ze naar de beste pasvorm voor het ultieme draagcomfort. De collecties van Circle of Trust koop je online bij Steegenga Mode of kom langs in onze winkel in Balk!