Naar boven

Denham

(1) (1 artikel)
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Sorteren
 
Over Denham

Denham werd in 2008 opgericht in Amsterdam, Nederland door de Engelse jeansmaker Jason Denham, die geobsedeerd is door het creëren van premium kwaliteit denim. Een eigentijds denimmerk dat in de loop der jaren is uitgebreid met een compleet assortiment voor dames en heren, inclusief bovenkleding, tops, broekjes en accessoires.
 
Het merk combineert zijn ervaring in wasrecepten, perfecte pasvorm en eigentijdse snitten met stoffen van 's werelds beste fabrieken in Italië en Japan. Het merk streeft ernaar zijn klanten premium producten, artistieke merkinhoud en boeiende emotionele verhalen te bieden op elk contactpunt met de klant. Met designinvloeden uit het Verre Oosten en wortels in het Westen zit de Aziatische spirit diep in DENHAM.
 
De iconische schaar van DENHAM, geïnspireerd op de eerste kleermakersschaar van Denham, wordt wereldwijd erkend als een symbool van kwaliteit.
Het merk is gepositioneerd in het premium denim segment. Het groeiende wereldwijde retailnetwerk bereikt meer dan 20 landen, waaronder belangrijke winkels in Amsterdam, Antwerpen, Tokio en Osaka.

 
Denham vind je bij Steegenga Mode

VDe nieuwste collectie van DENHAM hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast DENHAM vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen. Kom naar onze winkel in Balk, Friesland, en ontdek ons volledige aanbod. We helpen je graag met persoonlijk advies en eventuele aanpassingen via onze vermaakservice. Geniet van de gezellige sfeer, persoonlijke aandacht en een heerlijk kopje koffie in ons Café. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein achter de winkel!

Bekijk hier de openingstijden