Naar boven

Denham Friesland

Denham
Herenjeans van DENHAM in Friesland

Op zoek naar de mooie jeans van DENHAM? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete DENHAM items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige kleding van het jeans merk DENHAM voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan herenmode.

DENHAM voor mannen

DENHAM is opgericht in Amsterdam in 2008 door Jason Denham. Een Engelsman die passie had voor het ontwerpen van jeans. Het begon met een exclusieve jeans collectie, maar nu is het jeansmerk uitgebreid en heeft naast spijkerbroeken ook truien en t-shirts in de collecties. Sindsdien is het merk erg bekend geworden en nu maken ze uitgebreide collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. DENHAM is een relatief nieuw jeansmerk, maar de bekendheid van DENHAM jeans is al groots. De jeans collecties zijn van premium kwaliteit en hebben een perfecte fit. En dat wordt opgemerkt en gewaardeerd door de loyale doelgroep. Vergelijkbare merken van DENHAM zijn: Levi’s, PME Legend en G-Star.  


DENHAM vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van DENHAM hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast DENHAM vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.