Naar boven

Dutch Dandies

(0)
Dutch Dandies


Herenmode van Dutch Dandies in Friesland

Op zoek naar de stijlvolle herenkleding van Dutch Dandies? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Dutch Dandies items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige kleding van het stijlvolle merk Dutch Dandies voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan herenmode.

 
Voor de avontuurlijke en stijlvolle man

Dutch Dandies is een Nederlands merk en is geïnspireerd door de Engelse Dandy style. Daarom stralen de kostuums van Dutch Dandies klasse en stijl uit, die zijn gemaakt van kwalitatieve Italiaanse stoffen. De pasvorm is gemaakt op die van de Nederlandse man. De kostuums van Dutch Dandies zijn voor de man die het allerbeste wil, durft risico´s te nemen en perfect gestyled zijn avonturen begint. Ben jij deze man? Neem dan zeker een kijkje bij de collectie van Dutch Dandies. Voor alle belangrijke momenten zoals: een zakelijke deal, een meeting of misschien wel je trouwdag, staat Dutch Dandies altijd voor je klaar! 

 
Dutch Dandies vind je bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode hebben wij de collecties van Dutch Dandies alleen in de winkel. Op onze herenafdeling staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u de adviseren bij het aanschaffen van een mooi pak op maat. U kunt ook een afspraak maken via ons contactformulier.

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.