Naar boven

Ecoalf

Herenmode van Ecoalf in Friesland

Op zoek naar het mooie kledingmerk Ecoalf? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Ecoalf items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige items van het duurzame merk Ecoalf altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan herenmode.

 
Trendy en duurzaam

Dit duurzame merk is in 2010 opgericht, om meer bewustheid te creëren als het gaat om het milieu en de natuur. Hun motto is dan ook ‘there is no planet B’ dit zie je ook op veel items terug. Er is een techniek ontwikkeld waardoor de kleding volledig van gerecyclede stoffen kan worden gemaakt. De items zijn gemaakt van bijvoorbeeld: autobanden, koffie, visnetten, PET-flessen en biologische katoenen. In elk kledingstuk staat hoeveel van deze materialen zijn gebruikt om het item te maken. De collectie van Ecoalf is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel trendy! Door het dragen van Ecoalf loop je er dus modieus bij en draag je een steentje bij aan het milieu. De kleding van Ecoalf kan worden gecombineerd met de merken No Excess en Cast Iron. 

 
Ecoalf vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Ecoalf hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Ecoalf vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.