Naar boven

Elvine Friesland

Dames- en Herenmode van Elvine in Friesland

Op zoek naar zo’n top jas van Elvine? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk voor de gehele collectie. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Elvine jas. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de mooiste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige items van de nieuwste collectie van Elvine, altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan dames- en herenmode.

 
Trendy, warm en topkwaliteit

Voor een nieuwe jas slaag je zeker bij Steegenga Mode, Elvine is een jassenmerk waar veel dames en heren bij kunnen slagen. Elvine is een bekend jassenmerk, dat is opgericht in 2001 door straatartiest Daniel Mänd. De jassencollectie van Elvine is geschikt voor dames en heren die een jas zoeken met een hoog draagcomfort die hen heerlijk warm houdt. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit en de jassen die alle regen en wind tegenhouden. De jassen zijn betaalbaar, maar ook zeker trendy! 

 
Elvine vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Elvine hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Elvine vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Bekijk hier een overzicht van onze openingstijden.