Naar boven

&Co Woman damesmode Friesland


&Co Woman damesmode in Friesland

Op zoek naar het mooie kledingmerk &Co women? In onze ruime winkel in Balk vind je eén van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij een prachtige collectie van &Co Women voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

Sportief met een stijlvolle uitstraling

&Co woman is een modemerk van Nederlandse bodem. In de afgelopen jaren is het modemerk uitgegroeid tot een nationaal bekend fashion merk in Nederland. &Co Woman heeft als missie om vrouwen enthousiast te maken over hun lijf en mode. Hierbij staat creativiteit en comfort voorop.

&Co Woman vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van &Co Woman hangt nu bij ons in de winkel. Je vindt &Co Woman op de damesafdeling op de bovenste etage. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast &Co Woman vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!