Naar boven

&Co Woman damesmode Friesland

(24) (24 artikelen)
 

 

Over &Co Woman

Wat we doen, doen we al jaren met veel passie. Door onze aderen stroomt fashion-bloed en ons DNA wordt gekenmerkt door gezond verstand en Hollandse nuchterheid.

Van draad tot maat : Wij houden het hele proces nauwlettend in de gaten. Het ontwikkelen van de collectie gebeurt in Nederland. Het design, het kleurpalet, de patronen, de maatvoering. Zelfs de proto- types en de salesman samples worden in Nederland gemaakt. We passen het door en bekijken of de kwaliteit, de stijl en de kleur precies zo is als bedoeld. Zo ja, dan kan de producent aan de slag.

Het productieproces vindt plaats in Europa, zo dicht mogelijk bij huis. Inmiddels werken we al meer dan 20 jaar met deze ateliers en weten we dat het wel goed zit daar.

Een aantal weken later, hangt de nieuwe collectie alweer in de winkel. Ook met onze verkooppunten hebben wij een goede relatie. Zij zijn onze ambassadeurs, die de &Co vrouw kunnen helpen met het samenstellen van haar ultieme garderobe.

&Co Woman vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van &Co Woman hangt nu bij ons in de winkel. Je vindt &Co Woman op de damesafdeling op de bovenste etage. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast &Co Woman vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!