Naar boven

&Co Woman

(26) (26 artikelen)
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €24 - €140
Prijs
24 140
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Over &Co

Wat we doen, doen we al jaren met veel passie. Door onze aderen stroomt fashion-bloed en ons DNA wordt gekenmerkt door gezond verstand en Hollandse nuchterheid.

Van draad tot maat : Wij houden het hele proces nauwlettend in de gaten. Het ontwikkelen van de collectie gebeurt in Nederland. Het design, het kleurpalet, de patronen, de maatvoering. Zelfs de proto- types en de salesman samples worden in Nederland gemaakt. We passen het door en bekijken of de kwaliteit, de stijl en de kleur precies zo is als bedoeld. Zo ja, dan kan de producent aan de slag.

Het productieproces vindt plaats in Europa, zo dicht mogelijk bij huis. Inmiddels werken we al meer dan 20 jaar met deze ateliers en weten we dat het wel goed zit daar.

Een aantal weken later, hangt de nieuwe collectie alweer in de winkel. Ook met onze verkooppunten hebben wij een goede relatie. Zij zijn onze ambassadeurs, die de &Co vrouw kunnen helpen met het samenstellen van haar ultieme garderobe.

&Co vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van &Co hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast &Co vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!