Naar boven

Expresso damesmode

Expresso
Luxe damesmode

Expresso is een Nederlands modemerk voor de stijlvolle en moderne vrouw. Je kunt de kleding goed dragen naar een feestje maar ook op kantoor. Een mooi merk voor de modebewuste en moderne vrouw! Bestel jouw nieuwe Expresso items gemakkelijk online en maak gebruik van de gratis verzending! We heten je uiteraard ook van harte welkom in onze winkel in Balk. Hier hebben wij een uitgebreide collectie van Expresso en de luxe van vakkundig winkelpersoneel die je helpt bij het maken van de juiste keuze!


Expresso Fashion

Expresso Dames Mode

Expresso is een high fashion modemerk voor dames. Het merk komt van Nederlandse bodem en richt zich op de eigenzinnige vrouw die gekleed door het leven wil gaan. De collecties zijn elk seizoen verrassend en zeer volledig. De elegantie straalt altijd van de kleding af. Bij Expresso zijn ze erg goed in het accentueren van de sterke punten van het vrouwelijk lichaam.

Een super vrouwelijk modemerk

Expresso heeft elk seizoen weer een zeer uitgebreid collectie. Elk modeseizoen weer is er een ruime keuze uit; jurkjes, rokken, blouses, broeken, blazers, tops en tunieken. De materiaalkeuze is altijd subliem. Je kunt aan de kleding zien dat dit altijd met veel zorg is uitgekozen. Daarnaast staat duurzaamheid ook centraal bij Expresso. Zo zie je veel bio-katoen en tencel terug in de producten.

Expresso Fashion bij Steegenga Mode

De collecties van Expresso koop je bij Steegenga Mode in Balk. Zowel in onze winkel als in onze webshop vind je altijd de nieuwste collecties van dit prachtige vrouwelijke modemerk. Shop online of kom gezellig langs in onze winkel in Balk. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van een Expresso outfit.

De online voorraad kan verschillende met de voorraad die bij ons in de winkel hangt. Dus vraag je je af of jouw favoriete item in onze winkel ook op voorraad is? Bel dan naar 0514-602093.