Naar boven

Expresso fashion

expresso logo Expresso is een Nederlands modemerk voor de stijlvolle en klassieke vrouw. Het hele jaar door komt Expresso met verrassende collecties. Door het gebruik van de juiste kleuren, stoffen en details zorgt Expresso er voor dat elk thema verrassend en vernieuwend is.

Expresso Fashion

 

Expresso is een Nederlands modemerk voor de stijlvolle en klassieke vrouw. Het modemerk is inmiddels Nederland ontgroeid en levert ook aan de Duitse en Belgische markt. Inmiddels heeft het merk 800 verkooppunten in binnen- en buitenland. Het succes van Expresso is onder andere te wijden aan de schitterende collecties die het merk keer op keer weet af te leveren. 

Verschillende Thema’s

Expresso komt het hele jaar door met verrassende collecties. Vier maal per jaar levert Expresso een collectie uit, aan elke collectie hangt een thema. Het merk weet elk seizoen weer veilloos in te spelen op de trends die op dat moment hot zijn. Het gebruik van de juiste kleuren, stoffen en details zorgen ervoor dat Expresso elk thema weer een kwalitatief hoogstaande collectie aflevert.

Expresso voor de modieuze vrouw

Bij Expresso Fashion vinden ze het allerbelangrijkst dat de klant zich mooi voelt. Het gaat om het accentueren van de mooie punten van de vrouw en het verbloemen van mindere kanten. Mooi voelen van binnen en van buiten daar draait het bij Expresso om. Het merk maakt tevens gebruik van biologisch katoen en milieuvriendelijke stoffen. Zo draagt het merk graag bij aan betere werkomstandigheden en is maatschappelijk verantwoord ondernemen aan Expresso wel toevertrouwd.

Expresso Fashion bij Steegenga Mode

De schitterende collecties van Expresso vind je altijd bij Steegenga Mode. Zowel online als in de winkel in Balk hebben wij een groot aanbod aan Expresso items voor jou op voorraad. Kom gezellig langs in de winkel en laat je inspireren door onze medewerkers. Of bestel hier je favoriete Expresso artikelen online.