Naar boven

Fortezza Jassen

Fortezza Jassen Fortezza is een prachtig Italiaans jassenmerk voor mannen. De jassen beschermen je tegen alle elementen van buitenaf. Daarnaast levert Fortezza de kenmerkende stijl en kwaliteit die je van een Italiaans Modemerk kunt verwachten.

Fortezza Jassen

Fortezza is een prachtig Italiaans jassenmerk voor mannen. De jassen zijn geïnspireerd op de Italiaanse rijke culturele history en beschermen je tegen alle elementen van buitenaf. Daarnaast levert Fortezza de kenmerkende stijl en kwaliteit die je van een Italiaans Modemerk kunt verwachten.

Italiaanse kwaliteit jassen

Het merk onderscheid zich vooral door de hoogstaande kwaliteit van de jassen. Fortezza is herkenbaar door de keuze van luxe materialen. Daarnaast zit de verfijning hem in de afwerking van de jassen, er wordt veel aandacht besteed aan de details, kleurencombinaties en wassingen. Hierdoor heeft Fortezza een eigen herkenbare stijl.

Comfort en stijl

De jassen van Fortezza zijn de perfecte combinatie tussen comfort en stijl. De kwaliteit van de jassen is hoog en een zeker een garantie dat de jas je beschermt tegen alle weersinvloeden. Door de hoogstaande kwaliteit kan een Fortezza jas wel een aantal jaar mee.

Fortezza jassen bij Steegenga Mode

Elk seizoen hebben wij bij Steegenga Mode een nieuwe collectie Fortezza jassen voor je in de aanbieding. Ook dit seizoen vind je weer de nieuwste modellen en kleuren bij ons in de winkel en online! Kom gezellig langs en laat je adviseren door onze medewerkers in de winkel. Toch liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook, bestel dan hier je Fortezza jas online! Verzenden en retourneren is bij ons altijd gratis.