Naar boven

Fuchs and Schmitt in Friesland

Damesmode van Fuchs and Schmitt in Friesland

Op zoek naar een mooie jas van het kledingmerk Fuchs and Schmitt? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Fuchs and Schmitt jassen . In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige jackjes van het trendy merk Fuchs and Schmitt altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
Een modieuze jas

Staat het nieuwe seizoen weer voor de deur en heb je een nieuwe jas nodig? Dan zit je goed bij het merk Fuchs and Schmitt. Voor een mooie zomer- of winterjas zul je hier zeker slagen. Fuchs and Schmitt zijn altijd op de hoogte van de laatste mode. Daarom zul je elke trend terug zien in de nieuwste collecties van het damesjassen merk Fuchs and Schmitt. Van een mooie lange trenchcoat, een gewatteerde winterjas tot een mooie mantel. Alles jassen zijn prachtig afgewerkt zijn eigentijds en voorzien van een hoge kwaliteit. Dus wil je er een paar jaar plezier van hebben en er toch modieus bij lopen, neem dan zeker een kijkje bij de collectie van Fuchs and Schmitt. Vergelijkbare damesjassen merken zijn: District, Lebek en Beaumont.

 
Fuchs and Schmitt vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie vrouwenjassen van Fuchs and Schmitt hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Fuchs and Schmitt vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.