Naar boven

Fuchs Schmitt

(1) (1 artikel)
Sorteren
Over Fuchs Schmitt

Fuchs Schmitt werd in 1967 opgericht door de ondernemers Paul Fuchs en Hans Schmitt, die met gedegen kennis en enthousiasme de basis legden voor ons voortdurende succesverhaal. Vandaag staat mevrouw Andrea Krumme aan het roer en zet ze de goede samenwerking voort met de MV-bedrijvengroep GmbH & Co.KG in Lingen, waartoe het bedrijf Fuchs Schmitt behoort. In 1998 ontving Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG de internationale modemarketingprijs van de firma IGEDO voor hoge productinnovatie, modecompetentie en consistent merkenbeleid. Fuchs Schmitt is al 15 jaar een belangrijke visual in de collectie en in het merkimago. Het merk Fuchs Schmitt is wereldwijd te vinden bij alle toonaangevende kledingwinkels, winkelketens en bedrijven, maar ook bij bekende postorderbedrijven. Een team van ontwerpers en modelmakers creëert twee collecties per jaar van elk zo'n 300 items. Op het hoofdkantoor in Aschaffenburg werken 100 medewerkers, het bedrijf traint al tientallen jaren en is in 2014 door de IHK onderscheiden.

Voor ons is duurzaamheid een toekomstgerichte stelregel van ons handelen. We hechten waarde aan een hulpbronnenbesparende productie en zijn voortdurend op zoek naar duurzame materialen, innovaties en productiemethoden die voldoen aan onze kwaliteitsnormen.

Fuchs Schmitt vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Fuchs Schmitt hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Fuchs Schmitt vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!