Naar boven

Gerry Weber

Gerry Weber
Gerry weber is een stijlvol en klassiek modemerk voor dames. Het merk staat bekend om haar tijdloze collecties en uitstekende pasvorm voor haar doelgroep, waardoor ze zich zelfverzekerd voelen. Het merk geeft een positieve en vrolijk indruk door de prints, strepen en bloemen die we veel zien in haar collecties. Gerry Weber is bij Steegenga Mode verkrijgbaar in de winkel én online, let op deze voorraad verschilt van elkaar.

Gerry Weber Damesmode

 

Gerry weber is een merk voor de stijlvolle vrouw. Het merk richt zich vooral op vrouwen die waarde hechten aan service en kwaliteit van kleding. Het merk ontwerpt elegante en moderne kleding waarin een vrouw zich zelfverzekerd kan voelen. Vrouwelijk met stijvolle details, prints, strepen en bloemen zien we veel terugkomen in de collecties van Gerry Weber. Gerry Weber is bij Steegenga Mode verkrijgbaar in de winkel én online.

Collecties van Gerry Weber

Het merk is modern, hoogwaardig en sluit perfect aan op de wensen van de vrouw op leeftijd. Het merk is wereldwijd bekend en populair onder een grote groep stijlvolle vrouwen. Bij Gerry Weber weten ze de perfecte mix te maken van draagcomfort, kwaliteit en trends voor haar doelgroep. De collecties onderscheiden zich door de luxe uitstraling en verrassende details van de kledingstukken. Het merk speelt elk seizoen in op de modekleuren waardoor de items stuk voor stuk een frisse uitstraling hebben. Ieder collectie heeft vele stijlvolle items met uitstekende pasvormen.

Gerry Weber bij Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode hebben wij altijd de nieuwste collectie Gerry Weber op onze damesafdeling op de onderste etage in onze modezaak. Ook online vind je op www.steegengamode.nl altijd de nieuwste collecties. Wil je online items van Gerry Weber bestellen maar passen bij ons in de winkel? Dat kan, kies dan voor ‘’afhalen in de winkel’’ en de verzending is ook nog eens gratis! Handig toch?