Naar boven

Juffrouw Jansen

(1) (1 artikel)
Sorteren
Over Juffrouw Jansen

Bij Juffrouw Jansen hebben we lange termijn relaties met onze Europese leveranciers en partners gebaseerd op vertrouwen, dezelfde normen en waarden, focus en passie voor het creëren van tijdloze lievelingsitems. Juffrouw Jansen creëert mode met respect voor mens en planeet. Duurzaamheid is geen trend, het zit in ons DNA.

Wij blijven altijd bij onze roots, multifunctionele ontwerpen met oog voor detail en hier en daar een speelse twist, maar tevens zijn wij constant bezig met innovatie. Nieuwe paden vinden zonder onze weg te verliezen, verbeteren en verder gaan, maar ook een focus op duurzaamheid, overconsumptie, recycling, mensen- en dierenrechten.

Al onze producten worden met aandacht, passie en liefde vervaardigd en verdienen het ook zo behandeld te worden, WITH LOVE!

 
Juffrouw Jansen vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Juffrouw Jansen hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Juffrouw Jansen vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!