Naar boven

Kultivate trendy heren mode

Kultivate

Kultivate


Kultivate is een modemerk voor heren dat is opgericht in 2003. Het merk is opgericht door Frank van Rooijen, de afgestudeerde grafisch vormgever besloot zijn eigen kleding te gaan ontwerpen toen hij geen geld had om nieuwe te kopen. Hier kreeg hij zoveel reacties op dat hij later besloot om zijn eigen kledinglijn te beginnen.

Mode met een statement

Door de opvallende prints, kleuren en teksten is Kultivate echt een merk voor de modeliefhebber. Door op sommige T-shirts opvallende teksten te gebruiken maakt het merk met zijn kleding vaak een statement. Kultivate vindt het leuk om mensen aan het denken te zetten.

Prijs/Kwaliteit

De prijzen van Kultivate zijn erg toegankelijk. Hierdoor is het merk uitstekend geschikt voor iedere man. Door een item van Kultivate aan je outfit toe te voegen heb je meteen een opvallende en modieuze look.

Kultivate bij Steegenga Mode

Kultivate shop je nu nog alleen online bij Steegenga Mode. Op www.steegengamode.nl vind je altijd een uitgebreide selectie van T-shirts van Kultivate. Bij ons kun je eenvoudig bestellen en veilig betalen. Niet goed is geld terug! Voor meer bestelvoorwaarden kun je kijken op veelgestelde vragen.