Naar boven

Kyra & Ko


De authentieke kleding van Kyra & Ko heeft een herkenbare signatuur. De stoffen met vrolijke prints en diepe kleuren zijn soepel en zorgen voor een comfortabele fit die je vrouwelijke rondingen ook nog eens voordelig uit laat komen. Kijk snel verder om jouw favoriete nieuwe item te ontdekken!

 

Kyra & Ko damesmode

 
Stijl en comfort in één

Er is niets fijner dan je lekker voelen in de kleding die je aanhebt en weten dat dit er goed uitziet! Kyra & Ko kan dat! De modellen accentueren vrouwelijke rondingen en camoufleren de gebieden waarvan je dat wilt. Hierdoor is dit merk zeer geschikt voor de actieve vrouw die er goed uit wil zien en houd van kleding met oog voor details. 

 

Kleding met karakter

Vind je eigen stijl binnen de collectie van Kyra & Ko. Met een tijdloos kledingstuk van dit Nederlandse modemerk heb je altijd een goede basis. Doordat de functionele ontwerpen zijn uitgevoerd in soepele stoffen zijn ze uiterst draagbaar. Hierdoor kun je deze kleding goed dragen op een werkdag maar ook naar een feest met een eenvoudige upgrade in de vorm van bijvoorbeeld een set opvallende oorbellen. Wij laten je in onze winkel in Balk graag zien hoe je een kledingstukken kunt afstijlen voor verschillende gelegenheden!