Naar boven

Kyra & Ko Friesland

(46) (46 artikelen)
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €29 - €190
Prijs
29 190
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen

Kyra & Ko damesmode

 
Over Kyra

Een damescollectie voor zelfverzekerde vrouwen met een herkenbare vrouwelijke signatuur. We kennen onze klant en maken graag deel uit van haar wereld. We herkennen trends, maar we besluiten ze niet allemaal te volgen. Sinds de start van KYRA in 2003 (voorheen bekend als Kyra & Ko) hebben we onze eigen koers uitgezet.

Dankzij deze aanpak hebben we een authentieke identiteit ontwikkeld die steeds duidelijker naar voren komt in onze vrouwelijke signatuur en aansluit bij de wensen van onze klanten.
 
De KYRA-look is onderscheidend en tegelijk functioneel. De vrouwelijke, brede collectie biedt veel mogelijkheden en kan zowel easy-going als meer formeel gedragen worden.
 
Bij KYRA geloven we in de kracht van het samen doen. We ontwerpen en ontwikkelen de collectie met een klein, toegewijd team gevestigd in Nederland. We produceren de collectie voornamelijk in Europa met een kleine groep trouwe fabrikanten. Wij geloven dat door het samen te doen het beste product ontstaat.

Kyra vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Kyra vind je altijd bij ons in de winkel. Je vindt Kyra en Ko op de bovenste etage van onze winkel. De winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Kyra vindt u bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Onze winkel is goed bereikbaar en parkeren kunt u gratis vlakbij de ingang van de winkel.