Naar boven

Kyra & Ko Friesland

(40) (40 artikelen)
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €27 - €140
Prijs
27 140
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Sorteren
 
Over Kyra

KYRA, een damescollectie voor zelfverzekerde vrouwen met een herkenbare vrouwelijke signatuur. KYRA kent haar klant en maakt graag deel uit van haar wereld. Trends worden herkend, maar niet blindelings gevolgd. Sinds de start van KYRA in 2003 (voorheen bekend als Kyra & Ko) heeft het merk een eigen koers uitgezet.

Dankzij deze aanpak heeft KYRA een authentieke identiteit ontwikkeld die steeds duidelijker naar voren komt in de vrouwelijke signatuur en aansluit bij de wensen van haar klanten.

De KYRA-look is onderscheidend en tegelijk functioneel. De brede collectie biedt veel mogelijkheden en kan zowel easy-going als meer formeel gedragen worden.

Bij KYRA gelooft men in de kracht van samenwerking. Het ontwerp- en ontwikkelteam, gevestigd in Nederland, werkt nauw samen. De collectie wordt voornamelijk in Europa geproduceerd, in samenwerking met een selecte groep trouwe fabrikanten.

Kyra vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Kyra vind je altijd bij ons in de winkel. Je vindt Kyra en Ko op de bovenste etage van onze winkel. De winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Kyra vindt u bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom naar onze winkel in Balk, Friesland, en ontdek ons volledige aanbod. We helpen je graag met persoonlijk advies en eventuele aanpassingen via onze vermaakservice. Geniet van de gezellige sfeer, persoonlijke aandacht en een heerlijk kopje koffie in ons Café. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein achter de winkel!

Bekijk hier de openingstijden