Naar boven

Barbara Lebek in Friesland

Lebek
Damesmode van Lebek in Friesland

Op zoek naar een mooie damesjas van het kledingmerk Lebek? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt van jouw favoriete Lebek items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige items van het jassenmerk Barbara Lebek altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode. 

 
Kwaliteit en trendy

Ben je toe aan een nieuwe dames jas en vind je kwaliteit en pasvorm belangrijk? Neem dan zeker een kijkje in de collectie van Lebek! Dit merk is in 1921 opgericht in Duitsland, maar heeft ook de harten van de andere Europese landen veroverd, waaronder Nederland. Barbara Lebek richt zich op de moderne vrouw die houdt van chic, maar ook van een modern en sportief. Het merk heeft een groot aanbod in jassen. Of je nou zoekt naar een mooie mantel, een jas met een fake fur kraag of een perfecte doorgestikte jas, je zit helemaal goed bij Lebek. Andere merken voor damesjassen die verkrijgbaar zijn bij Steegenga Mode zijn: Reset, Beaumont en Giacomo.

 
Lebek vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste jassencollectie van Barbara Lebek hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Lebek vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.