Naar boven

Levi's kleding bij Steegenga Mode

Levi's


Damesmode van Levi’s in Friesland

Op zoek naar de nieuwste collectie van kledingmerk Levi’s? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Levi’s items voor dames. In onze ruime winkel in Balk vind je op onze damesafdeling één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige items van het trendy merk Levi’s altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

Levi’s is terug

Het populaire Jeansmerk Levi's is helemaal terug van weggeweest. Bij ons in de winkel vind je voor dames de mooie collectie van Levi's. De collectie bestaat uit een mix van ''golden oldies'' zoals de 501 Jeans, maar ook nieuwe ontwerpen en nieuwe wassingen vind je terug in de collectie van Levis. Naast de vertrouwde jeans heeft het merk ook een grote collectie sweaters en T-shirts met het oude vertrouwde Levi's logo er op. Dus ben je op zoek naar een top kwaliteit jeans of een leuke hippe top dan zit je bij het merk Levi’s zeker weten goed. Andere goede denimmerken in deze sportieve stijl zijn: Denham, G-star en LTB Woman.

 
Levi’s vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Levi’s hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Levi’s vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.