Naar boven

LTB Jeans

LTB Women

LTB Jeans

 

LTB is een hip en trendy jeansmerk en wereldwijd bekend. Het merk is jong en hip doordat het elk seizoen feilloos inspeelt op de laatste trends. Ze maken originele broeken met bijzondere soorten jeans stoffen en verrassende wassingen. LTB jeans zijn inmiddels erg geliefd onder jonge vrouwen. Met de perfecte pasvormen en opvallende wassingen is dit merk een erg populair jeans merk wereldwijd. Voor iedereen zit er een perfecte jeans tussen. 

Veel keuze in modellen

LTB heeft een uitgebreide keuze in pasvormen. Ze besteden veel aandacht aan de draagcomfort van de spijkerbroeken en in veel broeken is dan ook stretch verwerkt waardoor de broeken heerlijk zitten en naadloos aansluiten op elk figuur. Skinny, superskinny, boyfriend, baggy, tapered enzovoort. Je vindt alles bij LTB!

Spijkerbroeken van LTB voor een brede doelgroep

Elk seizoen komt LTB met super hippe jeans die aansluiten bij het modebeeld van nu. Door veel aandacht te besteden aan de trends heb jij altijd een hippe spijkerbroek. Daarnaast is de prijs van LTB ook erg prettig. Vrijwel alle modellen van LTB zijn onder de €100,-. Een fijne prijs dus voor een hele fijne spijkerbroek. 
LTB is een wereldwijd bekend jeans merk. Door de top kwaliteit en de unieke ontwerpen, originele wassingen en bewerkingen willen de klanten nooit meer anders. Het merk is in 1994 opgericht in Istanbul en is inmiddels uitgegroeit tot een groots wereldwijd merk.

Koop LTB jeans bij Steegenga Mode

LTB Jeans voor dames vind je bij ons in de winkel! Op onze damesafdeling voor in de winkel staan onze medewerkers altijd voor je klaar om jou advies te geven over spijkerbroeken van LTB en samen de broek te vinden die het beste bij jou past!