Naar boven

LTB Women

LTB Women

LTB Jeans

 

LTB is een hip en trendy jeansmerk. Het merk is jong en hip doordat het elk seizoen feilloos inspeelt op de laatste trends. Ze maken originele broeken met bijzondere soorten jeans stoffen en verrassende wassingen. LTB jeans zijn inmiddels erg gelief onder jonge vrouwen.

 

Veel keuze in modellen

LTB heeft een enorme keuze in pasvormen. Ze besteden veel aandacht aan de draagcomfort van de spijkerbroeken en in veel broeken is dan ook stretch verwerkt waardoor de broeken heerlijk zitten en naadloos aansluiten op elk figuur. Skinny, superskinny, boyfriend, baggy, tapered enzovoort. Je vindt alles bij LTB!

Spijkerbroeken van LTB voor iedereen

Elk seizoen komt LTB met super hippe jeans die aansluiten bij het modebeeld van nu. Door veel aandacht te besteden aan de trends heb jij altijd een hippe spijkerbroek. Daarnaast is de prijs van LTB ook erg prettig. Vrijwel alle modellen van LTB zijn onder de €100,-. Fijne prijs dus voor een hele fijne spijkerbroek.

Koop LTB jeans bij Steegenga Mode

LTB Jeans voor dames vind je nu nog alleen in de winkel bij Steegenga Mode! Op onze afdeling Young Fashion staan onze medewerkers altijd voor je klaar om jou advies te geven over spijkerbroeken van LTB en samen de broek te vinden die het beste bij jou past!