Naar boven

Maison Scotch, de nieuwe damescollectie!

Maison Scotch
Nieuwste fashionitems van Maison Scotch

Maison Scotch:geboren in Amsterdam, geïnspireerd door de wereld. Ook in de nieuwste voorjaarscollectie 2018 van dit fashionmerk herken je duidelijk het hippe uit Amsterdam met een rijke internationele invloed aan kleuren en prints in de blousen, jurkjes, blazers en pantalons. Ben jij een echte trendsetter? Dan ga je voor Maison Scotch. Kom de uitgebreide collectie in onze winkel bekijken of shop hier jouw nieuwe outfit van Maison Scotch, de dames mode van Scotch & Soda.

 

Maison Scotch

 

Maison Scotch staat bekend op haar prachtige kleding. Het merk is echt High Fashion en gemaakt voor de modebewuste man (Scotch & Soda / Amsterdams Blauw) en vrouw. De kleding van Maison Scotch is altijd enorm vernieuwend en verrassend en loopt zelf vaak voor op de trend.

Kleding als kunst

Aan elk kledingstuk is enorm veel aandacht besteed en dit zie je terug. Broeken, T-shirts, jassen, vesten, truien, Maison Scotch weet van elk soort kleding een uniek en draagzaam item te maken. Het merk gebruikt enorm veel kleuren en vormen binnen één lijn en de kledinglijn is gemaakt voor de moderne stadse vrouw.

Collecties van Maison Scotch

Ieder modeseizoen weer weet Maison Scotch haar doelgroep te verrassen door gedurfte keuzes te maken in kleuren, stoffen, vormen of prints. Ook dit seizoen heeft Maison Scotch weer schitterende items binnen haar collectie.

Koop Maison Scotch bij Steegenga Mode!

De populairste items van Maison Scotch zijn elk seizoen opgenomen in de collectie van Steegenga Mode. Uw favoriete items zijn zowel in de webshop als in de winkel in Balk verkrijgbaar. Kunt u ook niet langer wachten? Ontdek hier zelf het assortiment en vind uw eigen te gekke outfit van Maison Scotch die helemaal bij u past!