Naar boven

Maison Scotch, de nieuwe damescollectie!

Maison Scotch
Classy en charmant met Maison Scotch

Het Amsterdamse modemerk Maison Scotch haalt zijn inspiratie vanuit de hele wereld. Moeiteloos worden Oosterse prints gecombineerd met de laatste trends uit Parijs, waardoor een kleurrijke, mismatch-stijl ontstaat. De kledingstukken zijn onderling fantastisch te combineren maar kunnen ook als eye-catcher dienen in een mooie basic outfit. Dat maakt dit merk erg draagbaar! Kijk in onze webshop voor de nieuwste collecties! In onze winkel in Balk laten we je graag zien hoe je verschillende items kunt combineren voor jouw ideale look.

Maison Scotch

Maison Scotch is voor de vrouw die van kwaliteit en aandacht voor bijzondere details houdt. Of je nu liever casual of elegant gekleed gaat, bij dit modemerk vind je altijd een item die bij jouw unieke stijl past. 

Uniek en easy going

Maison Scotch is een feest voor in je kledingskast, want met deze items heb je voor elke gelegenheid binnen no-time de juiste outfit te pakken! Combineer een blouse met een mooie jeans voor een casual look of kies een jurkje met Franse invloeden voor een feestje. Een vintage feeling wordt gecombineerd met actuele trends waardoor een uieke, draagbare collectie ontstaat! Elke keer herkenbaar, elke keer verrassend. Ben jij al fan? 

Maison Scotch in Balk

De nieuwste collecties vind je altijd in onze winkel in Balk! Wij helpen je graag in onze winkel met het samenstellen van een outfit die bij jou past. Shop je liever online? Neem dan een kijkje in onze webshop.