Naar boven

Matinique

(0)

 
Over Matinique

Matinique, opgericht in 1973 door Niels Martinsen in Kopenhagen, staat bekend om zijn moderne en stijlvolle herenkleding. Het merk werd gecreëerd met de visie om de moderne man te voorzien van een garderobe die zowel trendy als functioneel is. Matinique combineert Scandinavische eenvoud met een tijdloze elegantie, wat resulteert in kleding die zowel in zakelijke als in casual settings gedragen kan worden.

De missie van Matinique is om hoogwaardige en betaalbare mode aan te bieden die het vertrouwen van mannen in hun dagelijkse leven versterkt. Het merk streeft ernaar om kleding te ontwerpen die niet alleen goed zit, maar ook bijdraagt aan de expressie van persoonlijke stijl. Met een focus op detail, kwaliteit en duurzaamheid, blijft Matinique trouw aan zijn oorsprong terwijl het zich aanpast aan de veranderende modewereld.

Wat Matinique onderscheidt, is de toewijding aan het creëren van mode die de mannelijke zelfverzekerdheid versterkt. Het merk begrijpt dat kleding meer is dan alleen maar stof; het is een uitdrukking van identiteit en persoonlijkheid. Daarom biedt Matinique veelzijdige en modieuze oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van de moderne man.

 
Matinique vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Matinique hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Matinique vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom naar onze winkel in Balk, Friesland, en ontdek ons volledige aanbod. We helpen je graag met persoonlijk advies en eventuele aanpassingen via onze vermaakservice. Geniet van de gezellige sfeer, persoonlijke aandacht en een heerlijk kopje koffie in ons Café. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein achter de winkel!

Bekijk hier de openingstijden