Naar boven

M.E.N.S in Friesland

(0)
Herenmode van M.E.N.S. in Friesland

Op zoek naar een mooie broek of pantalon van het kledingmerk M.E.N.S.? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete M.E.N.S. items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige pantalons van het stijlvolle merk M.E.N.S. altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan herenmode.

 
Over M.E.N.S.

M.E.N.S. (Mobil Elasto New Style), een kledingmerk voor de heren dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het merk staat bekend om de comfortabele broeken die worden gemaakt met een rekbare band, vandaar ‘Mobil Elasto’.  De rekbare band in de pantalons kan wel tot zo’n zes cm mee rekken. Zo zijn de pantalons geschikt voor elke pasvorm en wordt er veel bewegingsvrijheid ervaren. De broeken en pantalons zijn gemaakt van een mooie stof die prettig aanvoelen op de huid. De pantalons kunnen worden gedragen op formele gelegenheden, maar door het fijne draagcomfort kan de broek ook worden gebruikt voor een middagje boodschappen doen.

 
M.E.N.S. vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van M.E.N.S. hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast M.E.N.S. vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!