Naar boven

Mooi met Nikkie

NIKKIE

Mooi met Nikkie

Nikkie is een modemerk dat werd opgezet in 2011 door de bekende presentatrice Nikkie Plessen. Inmiddels is het merk één van de snelst groeiende modemerken in Nederland. Maar ook in de Aziatische landen timmert het elegante modemerk aardig aan de weg.

Eindeloos combineren

De collecties van Nikkie bieden keer op keer de mogelijkheid om eindeloos te combineren. Jurken, tops, rokken, broeken, sweaters, noem het maar op en je vindt het terug in de altijd verrassende collecties. De ontwerpers en creatievelingen achter het merk willen stijlvolle, stoere en vrouwelijke items ontwerpen voor dag en nacht. Kleding maken met een uitgesproken stijl, die toegankelijk en betaalbaar is voor iedere vrouw.

Nikkie voor jou

Met een kledingstuk van Nikkie weet je dat je altijd edgy en super vrouwelijk voor de dag komt. De pasvormen, kleuren en stoffen zijn van uitstekende kwaliteit waardoor je er zeker van bent dat kleding van Nikkie lange tijd mee gaat!

Nikkie bij Steegenga Mode

Nikkie vind je in onze winkel in Balk. Hier hangen altijd de mooiste items voor je klaar. Ook in onze webshop shop je de mooiste items van Nikkie Plessen. Bestel je je items op werkdagen voor 21:00 uur? Dan heb je ze de volgende dag al in huis!  Afhalen en retour brengen in de winkel is mogelijk en gratis!