Naar boven

Penn & Ink

Penn & Ink

Penn & Ink Fashion

Penn & Ink is een hip merk uit Amerika dat is opgericht door twee fashion designers. Inmiddels heeft het merk haar markt uitgebreid naar Europa en is het ook in Nederland verkrijgbaar. Het merk is voor de moderne, stijlvolle en stoere vrouw.

Yoga Lifestyle

De kleding van Penn & Ink is geinspireerd op de Yoga Lifestyle. Mindfullness is erg hip tegenwoordig en dit wil het merk terugbrengen in haar kleding. Het moet comfortabel maar wel modisch zijn en dat is wat je terugziet in de collecties van Penn & Ink.

Collecties van Penn & Ink

Comfortabel maar wel super vrouwelijk. Door de juiste combinaties te maken kun je de kleding van Penn & Ink erg sportief dragen maar ook zakelijk. Daarnaast kom je super vrouwelijk voor de dag in een mooie jurk van Penn & Ink. Kortom super vrouwelijke en comfortabele mode.

Penn & Ink bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Penn & Ink vind je alleen online bij Steegenga Mode. Hier bestel je eenvoudig jouw favoriete items van Penn & Ink. Altijd veilig betalen en bestel je op werkdagen voor 19:00 dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis!