Naar boven

PME Legend herenmode

PME Legend
PME Legend is het modemerk voor stoere mannen. Het merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en perfecte pasvormen voor mannen. Vooral de jeans van PME legend zijn populair. Het merk is vernieuwend en speelt altijd perfect in op de laatste modetrends. Je vindt het herenmerk PME Legend altijd bij ons in de winkel en online. De voorraad verschilt echter van elkaar, dus vind je jouw maat er hier niet bij? Kom dan snel naar Balk.
 

PME Legend

PME Legend voor echte mannen 

‘Manufactured to last, tailored to comfort’. Dat is het uitgangspunt van PME. Dit Nederlandse merk is een compleet imago- en lifestyle concept en richt zich op mannen die midden in het leven staan. In Nederland staat PME Legend zeker in de top drie op het gebied van populaire casual kleding en jeans.

Aviator en Commander Jeans

Het merk PME Legend is een eerbetoon aan de cargo-piloten en oude vrachtvliegtuigen en laat zich daarom inspireren door avonturiers en klassieke vliegtuigen. Alle items van PME hebben een robuuste en stoere uitstraling. Hierdoor ademt elk item mannelijkheid. De jeans van PME zijn mateloos populair onder mannen. De jeansmodellen Aviator en Commander zijn de meeste gedragen jeans onder de heren.

Stoere elementen

De PME LEGEND man is een pionier die sterk en vastberaden is en geen uitdaging uit de weg gaat. Deze uitstraling is terug te zien in de collectie met veel stoere elementen. De casual kleding van PME zorgt ervoor dat mannen voorbereid zijn op elke situatie en weersomstandigheid. Goede kwaliteit, stoere uitstraling, fijne pasvorm en subtiele details voor de man die gewoon goede kleding zoekt.

PME Legend bij Steegenga Mode

Natuurlijk vind je PME legend terug op de mannenafdeling van Steegenga Mode. In onze winkel in Balk (Friesland) staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste PME jeans. De collectie van PME is naast ons verkooppunt in de winkel ook verkrijgbaar in onze webshop.

Draag jij altijd PME Legend, maar kan je het er nu even niet tussen vinden? Kijk dan ook eens bij een van de volgende merken: Vanguard, No Excess of Cast Iron.

Van het heren kledingmerk PME Legend hebben wij een ruime keuze in de volgende categorieën: t-shirts, overhemden, truien & sweaters, jassen & vesten én natuurlijk broeken & jeans.