Naar boven

Sandwich

Sandwich Damesmode

Sandwich damesmode

 

De casual damesmode van Sandwich heeft inmiddels veel bekendheid gekregen onder de Nederlanse vrouw. Het merk wordt ontworpen en gefabriceerd in Nederland en sluit daarmee naadloos aan op de wensen van de Nederlandse vrouw.

Stijlvol en draagbaar

Sandwich laat zich inspireren door de laatste modetrends en de eenvoud van Scandinavisch design. Deze mix zorgt voor erg mooie stijlvolle en draagbare collecties die altijd aansluiten op de laatste modetrends. Daarnaast maakt het merk gebruik van comfortabele en lichte stoffen waardoor de kleding van Sandwich enorm fijn aanvoelt.

Sandwich voor elke vrouw

Het merk maakt naast het gebruik van lichte stoffen ook gebruik van mooie natuurtinten. Het merk is vrouwelijk door de grote hoeveelheid jurkjes, tunieken en blouses in haar collecties. Daarnaast zijn er binnen de collecties ook een aantal stijlvolle basics. Hierdoor kun je binnen de modelijn van Sandwich altijd een prachtige vrouwelijke outfit samenstellen.

Sandwich bij Steegenga Mode

Het merk vind je bij ons in de winkel op de afdeling Modern Style. Hier hangt altijd de nieuwste collectie van Sandwich voor jou klaar. Onze medewerkers vertellen je graag meer over dit mooie merk. Naast de collectie in de winkel hebben wij ook altijd Sandwich online te koop. Hier bestel je altijd eenvoudig en veilig de nieuwste Sandwich collectie.