Naar boven

Sarlini

(0)

 
Sarlini

Sarlini is een toonaangevend Nederlands accessoiremerk, opgericht in 1995. Het merk is gespecialiseerd in het ontwerpen van stijlvolle en kwalitatieve accessoires zoals sjaals, hoeden, handschoenen en sieraden. Met een sterke focus op detail en vakmanschap biedt Sarlini een breed scala aan producten die elke outfit compleet maken en een persoonlijke touch geven.

Visie en missie

De visie van Sarlini is om hoogwaardige en trendy accessoires te creëren die inspelen op de nieuwste modetrends, zonder de klassieke elegantie uit het oog te verliezen. Het merk streeft ernaar om voor elke gelegenheid het perfecte accessoire te bieden, van dagelijks gebruik tot speciale evenementen.

De missie van Sarlini is om modebewuste consumenten te voorzien van betaalbare luxe. Door constant te innoveren en nieuwe collecties te introduceren, blijft Sarlini relevant en aantrekkelijk voor een breed publiek. Het merk zet zich in voor duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde materialen en productieprocessen.

Sarlini bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Sarlini hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Barbara Lebek vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom naar onze winkel in Balk, Friesland, en ontdek ons volledige aanbod. We helpen je graag met persoonlijk advies en eventuele aanpassingen via onze vermaakservice. Geniet van de gezellige sfeer, persoonlijke aandacht en een heerlijk kopje koffie in ons Café. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein achter de winkel!

Bekijk hier de openingstijden