Naar boven

Herenriemen van Schuchard en Friese in Friesland

(0)

 
Herenmode van Schuchard en Friese in Friesland

Op zoek naar een mooie riem van het kledingmerk Schuchard en Friese? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Schuchard en Friese items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige herenriemen van het stijlvolle merk Schuchard en Friese altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan herenmode.

 
Riemen van echte kwaliteit

Al een mooie broek gevonden, maar nog op zoek naar een bijpassende riem? Neem dan zeker een kijkje bij onze collectie van Schuchard en Friese. Deze herenriemen worden gemaakt met de hoogste kwaliteit. In de riemen van Schuchard en Friese zie je heel mooie details terugkomen. De collecties zijn verdeeld in Casual, Selection en Business, dus voor elke man en elke broek de perfecte riem. Ze kunnen worden gedragen bij bijvoorbeeld de pantalons van Mason's of de herenbroeken van Meyer, maar ook de pakken van Roy Robson.

 
Schuchard en Friese vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste riemencollectie van Schuchard en Friese hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Schuchard en Friese vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.