Naar boven

Sticky Sis

(6) (6 artikelen)

 
Over Sticky Sis

Sticky Sis is een opkomend accessoiremerk opgericht in 2018, dat snel bekendheid heeft verworven dankzij zijn trendy en speelse ontwerpen. Het merk, een dochteronderneming van het populaire Sticky Lemon, richt zich op stijlvolle en kleurrijke accessoires die een vleugje fun en originaliteit aan elke outfit toevoegen. De visie van Sticky Sis is om alledaagse accessoires om te toveren tot expressieve mode-items die de persoonlijkheid van de drager weerspiegelen.

Met een missie om hoogwaardige en duurzame producten te creëren, maakt Sticky Sis gebruik van milieuvriendelijke materialen en innovatieve productietechnieken. Het assortiment varieert van kleurrijke tassen en portemonnees tot andere accessoires, allemaal ontworpen met een unieke en eigentijdse flair. Bij Sticky Sis staat creativiteit centraal, en dat zie je terug in elke collectie. Ontdek de vrolijke en stijlvolle wereld van Sticky Sis bij Steegenga Mode en voeg een vleugje kleur en plezier toe aan je dagelijkse look.

Sticky Sis vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Sticky Sis hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Sticky Sis vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom naar onze winkel in Balk, Friesland, en ontdek ons volledige aanbod. We helpen je graag met persoonlijk advies en eventuele aanpassingen via onze vermaakservice. Geniet van de gezellige sfeer, persoonlijke aandacht en een heerlijk kopje koffie in ons Café. Parkeren kan gratis op ons parkeerterrein achter de winkel!

Bekijk hier de openingstijden