Naar boven

Street One

(15) (15 artikelen)

 
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €12 - €90
Prijs
12 90
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Geslacht
Geslacht
Collectie
Collectie
Categorie
Categorie
Seizoen
Seizoen
Materiaal
Materiaal
Sorteren

Over Street One

De oprichters van Street One hadden al in 1983 de visie om snel het nieuwste van het nieuwste te leveren. Sindsdien heeft het hele Street One-team deze visie continue gevuld met vitaliteit, creativiteit en de juiste touch voor trends, met veel discipline en duidelijke, goed georganiseerde processen. Alleen zo kunnen twaalf collecties per jaar zo snel worden geleverd aan meer dan 4.300 verkooppunten in heel Duitsland en in heel Europa.
 
Het merk Street One staat 365 dagen per jaar voor een easy-to-wear gevoel met een duidelijk afgebakende selectie van de allernieuwste artikelen voor een easygoing, vrouwelijke look. Het team van Street One zet zich in om dicht bij de klant te blijven. Met twaalf collecties per jaar is dit de enige manier om de klanten constant aangenaam te verrassen en precies het juiste product op het juiste moment af te leveren. De toewijding van het team om hun klanten tevreden te houden, wordt vervuld door de uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm van de producten.

 
 
 
Street One vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Street One hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Street One vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!