Naar boven

Street One

Damesmode van Street One in Friesland

Op zoek naar het mooie kledingmerk Street One? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Street One items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige items van het trendy merk Street One altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

 
Op de hoogte van de trends

Is het weer tijd voor een nieuwe outfit? Bij Street One zit je dan zeker goed, je wordt hier verrast met leuke tops, maar ook super mooi rokken en broeken. Of te wel voor een complete modieuze outfit is een kijkje bij Street One een aanrader. De kleding is voor de moderne vrouw die er van houdt om met de trends mee te gaan. Dit lukt Street One erg goed, doordat ze ongeveer 12 damescollecties in een jaar hebben en dus altijd beschikken over de laatste trends. Deze bestaan uit kleurrijke en meer basic must-haves, kortom voor elke vrouw de perfecte Street One outfit. Zowel moeder als dochter kunnen slagen bij dit betaalbare modemerk. Vergelijkbare merken van Street One zijn merken zoals: Tramontana, Freequent en Opus.

 
Street One vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Street One hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Street One vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!