Naar boven
  • 1200 m2 dames- & herenmode
  • 100+ modemerken
  • Gratis parkeren
  • Gezellige koffiehoek
  • Vermaakservice

Superdry herenmode Friesland

Superdry Superdry is een fris sportief merk voor zowel heren als dames. Het merk maakt gebruik van zachte stoffen, unieke details, authentieke vintage wassingen, handgetekende graphics en comfortabele pasvormen. De kleding van Superdry heeft een sportieve uitstraling maar kan ook goed casual gedragen worden. Bij Steegenga Mode verkopen wij de herencollectie van Superdry.

Superdry voor heren

Superdry herenmode Friesland

Op zoek naar de sportieve herenmode van Superdry? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. In onze winkel hebben wij één van de grootste Superdry collecties van Friesland. Kom langs in Balk en laat je verrassen door de nieuwste Superdry collectie én door de andere 100 modemerken.

Jouw favoriete Superdry items online reserveren

Bekijk op onze webshop de actuele Superdry collectie die in onze winkel hangt en de bijbehorende voorraad. Zit je favoriete item er tussen? Reserveer dan eenvoudig jouw maat online. Dan zorgen wij dat de kleding speciaal voor jou achter gehangen wordt.

✔ Selecteer een kledingstuk in de gewenste maat
✔ Wij leggen het voor je apart in de winkel
✔ Kom passen op een moment dat het jou uitkomt (binnen 4 dagen).

Sportief en comfortabel

Superdry kenmerkt zich door de sportieve, comfortabele en kleurrijke collecties. De collecties bestaan altijd uit de bekende capuchontruien (hoodies), joggingbroeken en kleurrijke t-shirts. Door de uitstekende kwaliteit van de producten gaat de kleding jarenlang mee. Mede hierdoor is Superdry al meer dan 15 jaar een vertrouwd kledingmerk!

Superdry vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Superdry vind je altijd bij ons in de winkel. Je vindt Superdry op de herenafdeling vooraan in onze winkel. De winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Superdry vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!